Yrityksemme

Ota yhteyttä ›

ML-Kodit Oy

Intohimona rakentaminen, kehittäminen ja tyytyväinen kodin ostaja.

Ajattelematon talorakentaminen on johtamassa turhien neliöiden muodostumiseen asuntomarkkinoilla. Tulevaisuuden kodin on oltava tarkkaan harkittu, ja neliöiden sijaan on rakennettava useisiin eri elämäntilanteisiin soveltuvia asuinratkaisuja. 

Me ML-Kodeissa olemme yhdistäneet nuoren energiamme ja luotettavan alihankkijaverkoston, joiden voimin rakennamme taloja asukkaiden todellisiin käyttötarkoituksiin. Keskitymme rivitalojen ja pientalojen uudistuotantoon.

Yrityksemme syntyi, kun me lapsuudenystävät, Mylén ja Lehtinen, löimme nimemme yhteen. Vuosien kokemus asiakaspalvelusta ja rakennusalalta yhdistettynä ammattiurheilijan kilpailunhaluun luovat meille oivat lähtökohdat muokata tulevaisuuden kiinteistömarkkinoita.

Tutustuitko jo kohteisiimme?

Rakennamme taloja, joista et löydä hukkaneliöitä, vaan ainoastaan tarkoin suunniteltuja asuinratkaisuja. Löydät myös tasokkaita materiaaleja ja kohtaat kokonaisuuden, jota voit kutsua kodiksi. 

Olemme rivitalojen ja pientalojen uudistuotantoon keskittyvä nuorekas yritys Varsinais-Suomesta.

Koteja, joita vuodet eivät rasita

Ja joissa on mahdollisimman hyvä elää. Mietimmekin suunnitteluvaiheessa tarkasti kenelle teemme, mihin ja miten. Vakain askelin laadittu suunnittelu yhteistyökumppaneidemme kanssa varmistaa puitteet koteihin, jotka on tehty asukkaiden todellisiin käyttötarkoituksiin.

Meidän rakentamissamme taloissa kiinnitämme huomiota rakenneratkaisuihin, asumismukavuuteen ja alhaisiin asumiskustannuksiin. Käytettävät materiaalit niin talon rakenteisiin kuin pintamateriaaleihin ovat loppuun asti mietittyjä ja varmistetusti laadukkaita.

Teemme tiivistä yhteistyötä aliurakoitsijoiden, materiaalitoimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa – unohtamatta sitä tärkeintä, asunnon ostajaa. Näin pääsemme varmimmin toivottuun lopputulokseen. 

Ota yhteyttä ›

Meille merkitsee

Asiakas

Kodit ovat meille kunnia-asia, mutta niin ovat asiakkaatkin. Ilo, ystävällisyys, huumori ja asiakkaan arvostaminen ovat aina mukana tekemisessämme. Rakennamme koteja asiakkaan käyttötarkoituksiin ja kuuntelemme häntä parhaan asumiskokemuksen toteuttamiseksi. 

Rohkeus

Uskallamme haastaa juurtuneen rakennusalan uuden sukupolven energialla ja kehittää tulevaisuuden koteja jokaisella osa-alueella.

Laatu

Meille kodin omistajan ilo ei lopu ostopäätökseen. Työn, käytettyjen materiaalien laatu sekä kotien pitkäkestoisuus ovat kehityksemme keskiössä.

Soita